Javno komunalno preduzeće Mladost je u prošloj godini malo odličnu saradnju sa klubovima i sa Gradom, a u narednoj godini se očekuje od ovog preduzeća da dodatno poboljša uslove za bavljenje sportom kako klubova tako i rekreativaca.

Milan Stanišić je u avgustu mesecu 2012. godine na mesto direktora Javnog komunalnog preduzeća nasledio Predraga Stojadinova, i Stanišić ističe za radio Pančevo da je zatekao korektno stanje u ovom preduzeću. On je dodao a se tokom prvih pola godine mandata trudio da ostvari što bolju saradnju sa klubovima, ali da se pravi rezultati rada tek očekuju.

” Od momenta mog dolaska na mesto direktora JKP Mladost zatekao sam jedno korektno stanje. Verujem da sam od tada pa do sada uspeo da situaciju popravim i podignem na još jedan viši nivo. Imao sam odličnu saradnju sa klubovima i Gradom. Verujem da ćemo u narednoj godini zbog većeg budžeta realizovati neke stvari koje nismo uspeli do sada”

Milan Stanišić direktor JKP Mladost je najavio da će ovo preduzeće u 2013 godini tehnički opremiti Halu sportova u smislu nabavke modernijih uređaja, kao i da će renovirati veliki pomoćni teren na Sportskom centru Mladost, kako bi bio dostupniji za sve klubove i rekreativce.

Pretpostavljam da ćemo u 2013. godini dobiti na korišćenje Gradski stadion i da će mo pomoći Gradu i da će Fudbalski klub Dinamo imati mnogo bolje uslove za rad, dodao je Milan Stanišić.

Izvor:  Radio Pančevo