SRC “MLADOST”

Sportsko-rekreativni centar “Mladost“ obuhvata površinu od 8,32 ha i to:

TRIM STAZA dužine 580 m

GLAVNI FUDBALSKI TEREN je površine od 7350 m2. U toku godine koristi se 10 meseci od strane sportskih organizacija (2120 časova). Održavanje glavnog fudbalskog terena obuhvata redovno košenje, zalivanje, valjanje i obeležavanje za utakmice.

POMOĆNI FUDBALSKI TEREN je površine od 5500m2 i koristi se 10 meseci u toku godine od strane sportskih organizacija i slobodno udruženih grupa građana.

RUKOMETNI TERENI su površine od 3240m2 (3 terena) i koriste se 9 meseci u toku godine od strane mlađih kategorija rukometnih klubova, sportske škole rukometa, radničko sportskih igara, školskih takmičenja i slobodno udruženih grupa građana.

KOŠARKAŠKI TERENI su površine od 1620m2 (3 terena) i koriste se 8 meseci u toku godine od strane košarkaških klubova, sportske škole, radničko sportskih i školskih takmičenja i slobodno udruženih grupa građana.

ODBOJKAŠKI TERENI su površine 720m2 (2 terena od kojih je jedan za odbojku na pesku) i koriste se 6 meseci u toku godine za radničko sportska i školska takmičenja i slobodno udruženih grupa građana.

MINI PIČ teren